Behandelingen - Salon Belletique

Behandelingen

Gelnagels

Wil je verstevigende en langere nagels? Dan zijn gelnagels hiervoor een perfecte oplossing. Om de nagels te verlengen wordt er gebruik gemaakt van tips of sjablonen. In tegenstelling tot acryl moet gel uitgehard worden onder de UV-lamp. Gel is een stroperige substantie die niet zonder UV-licht hard wordt.

Voordelen van gelnagels:

 • Gelnagels zijn zacht, flexibel en buigzaam. Hierdoor zullen ze minder snel afbreken
 • Gelnagels hebben een natuurlijke uitstraling
 • Tijdens het zetten van gelnagels heb je minder last van chemische geurtjes

Nadelen van gelnagels:

 • Tussen de verschillende lagen door moeten de nagels telkens uitharden onder de UV-lamp. Al duurt de behandeling van gelnagels ongeveer even lang als die van acrylnagels
 • Gelnagels kunnen alleen verwijderd worden door te vijlen, zijn niet afweekbaar

Acrylnagels

Acrylnagels worden net als gelnagels ook gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Ook hierbij kan voor het verlengen gebruik worden gemaakt van tips of sjablonen. Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof welke tot een bolletje samenhechten.

Voordelen van acrylnagels:

 • Acrylnagels zijn extreem hard
 • Acrylnagels zijn afweekbaar in aceton

Nadelen van acrylagels:

 • Door het harde materiaal worden acrylnagels vaak ervaren als dik
 • Acrylnagels zien er vaak minder natuurlijk uit
 • Doordat de acrylnagels zo hard zijn en dus niet meebuigt, kan de nagel bij zwaar stoten of ombuigen lelijke breuken veroorzaken
 • Het zetten van acrylnagels brengt chemische geuren met zich mee

Gelpolish

Gelpolish wordt aangebracht op de natuurlijke nagel, de gelnagel of de acrylnagel. Gelpolish wordt uitgehard onder de UV-lamp, dit zorgt ervoor dat u een paar weken plezier kan hebben van uw gelakte nagels. In tegenstelling tot normale nagellak blijft gelpolish ongeveer 3 weken mooi. Gelpolish biedt tegelijkertijd versteviging voor uw natuurlijke nagel.

Nail art

Wilt u eens iets anders dan alleen de kleur? Bij Salon Belletique heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van steentjes, poeders, glitters of verschillende lijnen en figuren. Dit is allemaal mogelijk in verschillende vormen, maten en kleuren.

Manicure

Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en krijgen een hoop te verduren. Daarom is het belangrijk dat uw handen een goede verzorging krijgen. Een periodieke manicure behandeling is daarom geen overbodige luxe! Een manicure behandeling bestaat onder andere uit het verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de natuurlijke nagel, het polijsten van de natuurlijke nagel en een speciale behandeling met scrub, olie en crème.

Natuurlijke nagelversteviging

Veel mensen hebben last van nagels die snel afbreken. Natuurlijke nagelversteviging is hiervoor een mooie oplossing. Bij het verstevigen van de natuurlijke nagel wordt er gebruik gemaakt van gel of acryl. Dit extra verstevigende laagje wat over de nagels wordt aangebracht wordt ook wel overlay genoemd. Wanneer u de natuurlijke uitstraling van uw nagel wilt behouden kan er een toppolish over worden gedaan, maar uiteraard is een kleur ook mogelijk.

Probleemnagels

Ook voor probleemnagels zijn er oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan nagelbijters. Ik kan er samen met u voor zorgen dat u weer mooie nagels krijgt. Voor vragen of meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact op!

WhatsApp met Salon Belletique