Gelpolish - Salon Belletique

 

 

 

Gelpolish

Heb je nagellak maar blijft deze niet lang zitten, dan is daar een oplossing voor! “Gelpolish” Gelpolish, ook wel gellak of soak off gel genoemd. Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel en een nagellak samen. Gelpolish is geen verlenging van de nagels , maar een vorm van natuurlijke nagelversteviging.

Als je voor de eerste keer komt, gaan we samen kijken welke kleur het beste bij jou past.
Eerst worden jouw handen gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd met het daarvoor bestemde bokkenpootje, met een zachte grit vijl wordt de natuurlijke nagel dof gemaakt. Daarna worden de nagels ontvet en stofvrij gemaakt. Dan gaan beginnen met basecoat, en hierna worden er twee lagen Gelpolish aangebracht en daarna de top coat. Elke laag wordt in een LED lamp uitgehard.  Daarna worden de nagels ingesmeerd met nagelriemolie en uw handen met handcrème.

Gelpolish wordt aangebracht op de natuurlijke nagel, de gelnagel of de acrylnagel. Gelpolish wordt uitgehard onder de UV-lamp, dit zorgt ervoor dat u een paar weken plezier kan hebben van uw gelakte nagels. In tegenstelling tot normale nagellak blijft gelpolish ongeveer 2/3 weken mooi. Bij Salon Belletique heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren!

Wat zijn de voordelen van Gelpolish?

* De kleur blijft langer zitten dan gewone nagellak, minimaal 2 weken

* Gelpolish is goedkoper dan kunstnagels
* Behandeling duurt ongeveer 45 minuten
* Gelpolish biedt versteviging dus nagels zullen minder snel breken
* Kan zowel voor handen als teennagels
* Gelpolish is dunner dan een kunstnagel
* Heeft een mooie glans
* Droogt snel, het product wordt uitgehard onder een LED-lamp

 

 

 

 

Nail art

Wilt u eens iets anders dan alleen de kleur? Bij Salon Belletique heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van steentjes, poeders, glitters of verschillende lijnen en figuren. Dit is allemaal mogelijk in verschillende vormen, maten en kleuren.

 

 

 

 

WhatsApp met Salon Belletique