Ladingspagina - Salon Belletique

Nagelsalon tiel?
Welkom bij salon belletique!

Wil jij mooie verzorgde nagels of wimpers? Dan ben je bij Salon Belletique aan het juiste adres! Salon Belletique is jouw nagelsalon Tiel.

Even voorstellen!

Mijn naam is Sharona van Elst en ik heb al sinds jongs af aan een grote passie voor persoonlijke verzorging. Ook heb ik er altijd van gedroomd om mijn eigen onderneming te starten. In 2017 ben ik daarom begonnen aan de opleiding tot allround nagelstyliste aan de Florence Academy. Deze opleiding heb ik in maart 2018 afgerond. Ik heb hier mijn certificaten voor onder andere manicure, acryltechnieken, geltechnieken, natuurlijke nagelversteviging en probleemnagels behaald. Ook heb ik mijn diploma tot allround nageslyliste hier in ontvangst mogen nemen. Na het behalen van dit diploma heb ik Salon Belletique opgestart! Ik was ervan overtuigd dat ik het niet alleen bij nagels wilde houden en daarom ben ik 2019 de opleiding tot allround wimperstyling gestart. Ook hier heb ik mijn certificaten voor onder andere lash lifting behaald.

Mijn werk

Je kunt bij Salon Belletique, nagelsalon Tiel, terecht voor onder andere:
  • Nagels (verlenging): Wil je verstevigende en langere nagels? Dan heb ik hiervoor een perfecte oplossing. Om de nagels te verlengen wordt er gebruik gemaakt van tips of sjablonen. Hierop wordt (acryl)gel aangebracht. Dit zorgt voor een mooi resultaat!
  • Gelpolish: Wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Gelpolish wordt uitgehard onder de UV-lamp, dit zorgt ervoor dat je een paar weken plezier kan hebben van je gelakte nagels. In tegenstelling tot normale nagellak blijft gelpolish ongeveer 3 weken mooi. Gelpolish biedt tegelijkertijd versteviging voor de natuurlijke nagel.
  • Nailart: Wilt u eens iets anders dan alleen de kleur? Bij Salon Belletique heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van steentjes, poeders, glitters of verschillende lijnen en figuren. Dit is allemaal mogelijk in verschillende vormen, maten en kleuren.
  • Probleemnagels: Ook voor probleemnagels zijn er oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan nagelbijters. Ik kan er samen met jou voor zorgen dat je weer mooie nagels krijgt. 
  • Lash Lifting: Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden door deze behandeling overbodig.
Benieuwd wat Salon Belletique, nagelsalon Tiel, voor jou kan betekenen? Klik hieronder om vrijblijvend contact op te nemen of begin rechtsonder een Whatsapp-gesprek!nagelsalon Tiel

Volg Salon Belletique!