Manicure - Salon Belletique

Manicure

Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en krijgen een hoop te verduren. Daarom is het belangrijk dat uw handen een goede verzorging krijgen. Een periodieke manicure behandeling is daarom geen overbodige luxe! Een manicure behandeling bestaat onder andere uit het verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de natuurlijke nagel, het polijsten van de natuurlijke nagel en een speciale behandeling met scrub, olie en crème.

Een manicure maakt uw handen soepel en laat ze er beter verzorgd uitzien. Als uw handen in de loop der jaren de “tekenen des tijds” gaan vertonen, is daar wat aan te doen. Door een korte of complete manicurebehandeling zullen ze er weer jonger uit gaan zien.

 

 

Natuurlijke nagelversteviging

Veel mensen hebben er last van: nagels die snel afbreken. Natuurlijke nagelversteviging is hiervoor een mooie oplossing. Bij het verstevigen van de natuurlijke nagel wordt er gebruik gemaakt van gel of acryl. Dit extra verstevigende laagje wat over de nagels wordt aangebracht wordt ook wel overlay genoemd. Wanneer u de natuurlijke uitstraling van uw nagel wilt behouden kan er een toppolish over worden gedaan, maar uiteraard is een kleur ook mogelijk.

 

Probleemnagels

Helaas heeft niet iedereen gezonde nagels. Er zijn ook mensen met probleemnagels, zoals nagelbijters of psoriasis patiënten. Deze mensen schamen zich soms voor hun aangetaste handen en nagels, maar dat is helemaal niet nodig! Ook voor probleemnagels zijn er oplossingen. Salon Belletique kan jouw handen en nagels weer toonbaar maken. Al na één behandeling zien de nagels er veel beter uit. Maar één behandeling is niet voldoende voor een blijvende oplossing voor het probleem. Ik kan er samen met u voor zorgen dat u na dit traject weer mooie nagels krijgt.

 

Heb je nog vragen over de behandelingen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Salon Belletique helpt u graag!

 

WhatsApp met Salon Belletique