Nagelsalon Kerk avezaath - Salon Belletique

Welkom bij Salon Belletique! Jouw nagelsalon Kerk-avezaath!

 

Wil jij ook mooie en verzorgde nagels? Dan ben je bij Salon Belletique, jouw nagelsalon Kerk-Avezaath, aan het juiste adres. Mooie nagels en verzorgde handen zijn uw visitekaartje. U krijgt maar één keer de kans een eerste indruk te maken. Salon Belletique zorgt ervoor dat uw nagels er prachtig uitzien. Mijn naam is Sharona van Elst en ik heb in 2018 mijn nagelstudio geopend nadat ik de opleiding voor allround nagelstyliste heb afgerond bij Florence Beauty and Nails.

In het begin heb ik veel gewerkt met acryl. Tegenwoordig is er meer vraag naar gel(polish). De vraag naar zo natuurlijk mogelijke nagels is tegenwoordig steeds groter en met de vele kleuren die ik in mijn nagelsalon heb is er voor iedereen keuze genoeg. Ook de teennagels kunnen in dezelfde kleur voorzien worden. Mooie nagels en handen liggen binnen ieders handbereik.

Salon Belletique is jouw nagelsalon Kerk-avezaath. Je kunt bij ons terecht voor onder ander gelnagels, acrylnagels, gelpolish, mail art, manicure, natuurlijke nagelversteviging en probleemnagels.

 

Waarmee kan Salon Belletique jou helpen? 

Manicure:

Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en krijgen een hoop te verduren. Daarom is het belangrijk dat uw handen een goede verzorging krijgen. Een periodieke manicure behandeling is daarom geen overbodige luxe! Een manicure behandeling bestaat onder andere uit het verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de natuurlijke nagel, het polijsten van de natuurlijke nagel en een speciale behandeling met scrub, olie en crème.

Natuurlijke nagelversteviging:

Veel mensen hebben last van nagels die snel afbreken. Natuurlijke nagelversteviging is hiervoor een mooie oplossing. Bij het verstevigen van de natuurlijke nagel wordt er gebruik gemaakt van gel of acryl. Dit extra verstevigende laagje wat over de nagels wordt aangebracht wordt ook wel overlay genoemd. Wanneer u de natuurlijke uitstraling van uw nagel wilt behouden kan er een toppolish over worden gedaan, maar uiteraard is een kleur ook mogelijk.

Probleemnagels:

Ook voor probleemnagels zijn er oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan nagelbijters. Ik kan er samen met u voor zorgen dat u weer mooie nagels krijgt. Voor vragen of meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact op!

Acrylnagels:

Acrylnagels worden net als gelnagels ook gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Ook hierbij kan voor het verlengen gebruik worden gemaakt van tips of sjablonen. Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof welke tot een bolletje samenhechten.

Gelnagels:

Wil je verstevigende en langere nagels? Dan zijn gelnagels hiervoor een perfecte oplossing. Om de nagels te verlengen wordt er gebruik gemaakt van tips of sjablonen. In tegenstelling tot acryl moet gel uitgehard worden onder de UV-lamp. Gel is een stroperige substantie die niet zonder UV-licht hard wordt.

Gelpolish:

Gelpolish wordt aangebracht op de natuurlijke nagel, de gelnagel of de acrylnagel. Gelpolish wordt uitgehard onder de UV-lamp, dit zorgt ervoor dat u een paar weken plezier kan hebben van uw gelakte nagels. In tegenstelling tot normale nagellak blijft gelpolish ongeveer 3 weken mooi. Gelpolish biedt tegelijkertijd versteviging voor uw natuurlijke nagel.

Nailart:

Wilt u eens iets anders dan alleen de kleur? Bij Salon Belletique heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van steentjes, poeders, glitters of verschillende lijnen en figuren. Dit is allemaal mogelijk in verschillende vormen, maten en kleuren.

Foto’s van Salon Belletique, nagelsalon Kerk-Avezaath

Maak een afspraak

Benieuwd wat Salon Belletique, nagelsalon Kerk-Avezaath, voor jou kan betekenen? Klik hieronder om vrijblijvend contact op te nemen of begin rechtsonder een chatsessie. Ik beantwoord je vragen graag!

WhatsApp met Salon Belletique