Nagelsalon Zoelen - Salon Belletique

Nagelsalon Zoelen? Welkom bij Salon Belletique!

 

Wil jij ook mooie en verzorgde nagels? Dan ben je bij Salon Belletique aan het juiste adres. Salon Belletique is jouw nagelsalon in de omgeving van Zoelen.

Even Voorstellen!

Mijn naam is Sharona van Elst. Ik heb al sinds jongs af aan een grote passie voor persoonlijke verzorging. Ook heb ik er altijd over gedroomd om een eigen onderneming te starten. In 2017 ben ik daarom begonnen aan de opleiding tot allround nagelstyliste aan de Florence Academy. Deze opleiding heb ik in maart 2018 afgerond. Ik heb hier mijn certificaten voor onder andere manicure, acryltechnieken, geltechnieken, natuurlijke nagelversteviging en probleemnagels behaald. Ook heb ik mijn diploma tot allround nageslyliste hier in ontvangst mogen nemen. Na het behalen van dit diploma Salon Belletique opgestart!

Bij interesse of vragen, neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Hopelijk tot snel! 💅🏼

 

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:
 • Gelnagels: 
  Wil je verstevigende en langere nagels? Dan zijn gelnagels hiervoor een perfecte oplossing. Om de nagels te verlengen wordt er gebruik gemaakt van tips of sjablonen. In tegenstelling tot acryl moet gel uitgehard worden onder de UV-lamp. Gel is een stroperige substantie die niet zonder UV-licht hard wordt.
 • Acrylnagels:
  Worden net als gelnagels ook gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Ook hierbij kan voor het verlengen gebruik worden gemaakt van tips of sjablonen. Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof welke tot een bolletje samenhechten.
 • Gelpolish:
  Wordt aangebracht op de natuurlijke nagel, de gelnagel of de acrylnagel. Gelpolish wordt uitgehard onder de UV-lamp, dit zorgt ervoor dat u een paar weken plezier kan hebben van uw gelakte nagels. In tegenstelling tot normale nagellak blijft gelpolish ongeveer 3 weken mooi. Gelpolish biedt tegelijkertijd versteviging voor uw natuurlijke nagel.
 • Nailart:
  Wilt u eens iets anders dan alleen de kleur? Bij Salon Belletique heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van steentjes, poeders, glitters of verschillende lijnen en figuren. Dit is allemaal mogelijk in verschillende vormen, maten en kleuren.
 • Manicure:
  Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en krijgen een hoop te verduren. Daarom is het belangrijk dat uw handen een goede verzorging krijgen. Een periodieke manicure behandeling is daarom geen overbodige luxe! Een manicure behandeling bestaat onder andere uit het verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de natuurlijke nagel, het polijsten van de natuurlijke nagel en een speciale behandeling met scrub, olie en crème.
 • Natuurlijke nagelversteviging: 
  Veel mensen hebben last van nagels die snel afbreken. Natuurlijke nagelversteviging is hiervoor een mooie oplossing. Bij het verstevigen van de natuurlijke nagel wordt er gebruik gemaakt van gel of acryl. Dit extra verstevigende laagje wat over de nagels wordt aangebracht wordt ook wel overlay genoemd. Wanneer u de natuurlijke uitstraling van uw nagel wilt behouden kan er een toppolish over worden gedaan, maar uiteraard is een kleur ook mogelijk.
 • Probleemnagels: 
  Ook voor probleemnagels zijn er oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan nagelbijters. Ik kan er samen met u voor zorgen dat u weer mooie nagels krijgt. Voor vragen of meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact op!
WhatsApp met Salon Belletique